Kleur bekennen, rood is een van de kleuren deze winter!

Durven jullie ook kleur te bekennen of blijven jullie veilig?

Kort door de bocht: wij houden van kleur! Kleuren mogen van ons gezien worden. Zwart en grijs zie je veel te veel in de herfst en winter, dus de mode van dit jaar is op ons lijf geschreven. Kleur bekennen: daar hebben wij dus geen moeite mee!

Een goede bijkomstigheid is dat je overal beter wordt gezien! Ik denk wel eens als je ’s avonds in het donker iemand tegenkomt die gekleed is in het grijs, zwart of een andere donkere kleur, “beseffen jullie wel dat je niet gezien wordt”! Nou gaat het natuurlijk niet om alleen kleuren voor op straat, maar ook voor binnen. Maar daar geldt eigenlijk hetzelfde! Als jij in een gele, hard groene (wat je nu ook veel ziet) of rode trui loopt, word je gezien!

En zeg eerlijk: hoe vaak heb je niet gehoord “wat zie je er leuk uit”? Dat hoor je echt sneller wanneer je kleur durft te bekennen. Ik spreek uit ervaring!

Maar vinden jullie deze rode blazer ook niet super? Rood, ja het is de kleur van de liefde en ik ben er dan ook helemaal verknocht aan. Nu heb ik hem hier in Spanje gedragen, omdat het overdag nog mega warm is, waar je ’s avonds een jasje of vestje nodig hebt. Het wordt wat vochtiger en op de fiets is het dan wel lekker. Maar straks thuis draag ik hem gezellig binnen!

Deze toffe blazer is te koop via Ella Fashion! Zij hebben overigens super veel leuke kledingstukken, waarover binnenkort weer meer!

Fashionblog by Marieke Hagesteijn

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *