Ruilen & Retourneren

Retourneren

Is het product dat je hebt besteld toch niet helemaal wat je in gedachten had? Helaas, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@ella.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (let op: op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand adres in Angerlo. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.

We zullen het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER HIER

LET OP: Wij krijgen veel aanmeldingen voor retouren die niet voor ons bestemd zijn, zoals broek Zaria en Redbull Jackets (deze verkopen wij niet) deze komen van de webshop Ella-Mode.nl  je kunt hun mailen: info@ella-mode.nl.  Stuur niet je pakket naar ons op voor je reactie krijgt van ons, zodat je zeker weet dat de kleding niet van ons afkomt.

Ruilen

Je mag je item natuurlijk ook retour sturen en ruilen voor een andere maat. Dat is geen enkel probleem! Meld je retour aan door ons te mailen naar retour@ella.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Angerlo.

Nadat je jouw retour hebt aangemeld zorgen wij ervoor dat je de goede maat kan bestellen (mits deze op voorraad is). Je ontvangt van ons een kortingscode t.w.v. €4,95 om de verzendkosten van je volgende bestelling te kunnen dekken.

 

Retourneren Sale artikelen

Artikelen die zijn afgeprijsd en behoren tot de SALE mogen geruild en geretourneerd worden.

De Boho Bikini collectie mag tijdens de SALE wel geruild of geretourneerd worden.

 

OUTLET artikelen

Artikelen die op de pagina OUTLET staan kunnen helaas niet geretourneerd worden.

 

Retouradres:

Ella Fashion
Gele Lis 16 
6986 DD  ANGERLO

 

Creditnota

Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten.

Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongedragen zijn. Ella Fashion behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren.

  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Zodra er labels zijn verwijderd kunnen wij het product niet terug nemen.
  • Bikini broekjes zonder hygiëne strip kunnen niet retour worden genomen! Bikini’s dienen met ondergoed te worden gepast!

De kosten van retourzending zijn voor de afzender maar worden vergoed met een kortingscode die je op onze webshop kunt besteden bij je volgende bestelling, dit geldt alleen als je iets ruilt.  Zodra we jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terug storten op je rekening.  

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en (eventuele) reden van retour te vermelden.
               : Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen, deze heb je per email ontvangen.
LET OP: Bikini broekjes zonder hygiëne strip kunnen niet retour worden genomen!