Trending: lace up style

Je ziet het overal, de sexy lace up detail! Terug van weggeweest en een echte musthave. De lace up trend is te zien in allerlei soorten kleding zoals jurkjes, body’s, tops, truien en zelfs schoenen!  Ga jij voor de sexy lace up look of voor de klassieke seventies look? Het kan allemaal met deze trend en ik kan er geen genoeg van krijgen!

Hoe draag je lace up?

Draag de lace up top of body tijdens een diner gecombineerd met een suède rok voor een klassieke look of als party outfit gecombineerd met een laag uitgesneden hals en destroyed jeans tijdens een avondje uit. De lace up trends zijn makkelijk te combineren en je kan daarom ook een comfi outfit creëren. Je kan de lace up layeren met een leather jacket of een lekker vest. Draag de lace up laarzen met een lange losse jurk of ga voor de sexy look met een strakke jurk en hoge pumps. Ik heb de mooiste lace up trends geselecteerd met streetstyle pics!

Check de foto’s hieronder voor inspiratie en vergeet niet een kijkje te nemen op de website voor meer lace up items. Don’t miss out on your favorite items girls!   

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *