Truien-tijd

Truien-tijd, het wordt nu echt kouder buiten!
De truien-tijd, winter komt eraan!

Wegkruipen in een heerlijke, warme trui, de winter sluipt langzaam dichterbij. De truien-tijd heeft ook wel weer zijn charme. Vandaag was het nog prachtig weer, zelfs 13 graden of zo. Het was fantastisch om een lange herfstwandeling te maken. En als je dan een warme trui aan hebt en je stapt goed door, hoef je bijna geen jas aan.

Maar thuis de verwarming iets lager en een dikke trui aan, dat vinden wij ook prima. Uiteindelijk heb je ze ook niet voor niets haha. Nee, dat is een grap, maar het is vaak wel zo. Als je warm gekleed gaat, hoeft het niet zo opgestookt te worden.

Truien, heerlijk om op internet te zoeken. Te kijken wat er allemaal is en dan natuurlijk iets op je verlanglijstje zetten. Dit weekend komt per slot van rekening Sinterklaas aan in ons land en mogen we jong en oud, allemaal onze schoen zetten! Hmmm, een trui past er niet echt in, maar is een perfect kado voor pakjesavond!

Doen jullie daar nog aan of is het verschoven naar Kerstmis? Wij doen gewoon aan allebei! Nu de kinderen wat ouder zijn, vinden ze het veel te leuk om mee te doen en er extra aandacht aan te geven op pakjesavond en een kerstontbijt zonder kadootjes is eigenlijk ook al lang geleden een traditie geworden.

Mochten jullie nog inspiratie nodig hebben, kijk dan op de site van Ella Fashion. Zij hebben van alles, natuurlijk warme truien, maar ook fantastische bikini’s!

Met dank aan Marieper.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *